Connect Neo

Gepubliceerd op 29 januari 2023 om 19:12

Hey iedereen,

Binnenkort gaat Senne naar het eerste middelbaar. Dan is het belangrijk voor een ouder om te weten waar je kind is vind ik. Hij gaat dan alleen naar school met de fiets. Met deze Neo Connect horloge van @one2track Kan hij meteen bellen als er iets voorvalt. Wij hebben dit horloge nu enkele weken uitgeprobeert en wij zijn alvast fan.

Wij kozen voor de grijze Connect Neo

Ik som even op wat hij allemaal kan.

✔Gps Tracking
✔Sos Noodoproep
✔Bellen en Gebeld worden
✔Videobellen
✔Simkaart
✔Stappenteller
✔Weerstation
✔Telefoonboek
✔Uurwerk
✔Dekking in heel Europa

De Connect NEO GPS horloge kan inclusief videobellen tussen horloge en app toezichthouders (papa, mama, opa, oma, etc). 

Vanaf 8 jaar.

Telefoongesprekken vinden in HD kwaliteit plaats! Wil jouw kind weten of het lekker weer wordt om buiten te spelen? Via het weerstation op het horloge (Buienradar.nl) zien ze direct het actuele weer en de 5 daagse weersverwachting.

Ook is er een foto-snapfunctie om de leukste momenten direct vast te leggen en door te sturen naar de ouder-app.

Het horloge heeft 5 verschillende klok- en functiethema's zodat het helemaal persoonlijk te stylen is. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via het touchscreen van het GPS horloge.

Je kunt tot 10 telefoonnummers en tot 10 videocontacten in het GPS horloge installeren via de one2track-app. Je kind kan via het touchscreen kiezen wie het wil (video) bellen of een spraakbericht wil sturen.  De horloge gaat een  3 dagen mee voor we deze moeten opladen.

Veel Liefs Shauni.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.