Parfum Guess en juicy couture

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 13:45

Hey iedereen,

 

Vandaag laat ik je kennis maken met deze 2 parfums. Deze 2 geuren vind ik echt wel geweldig. ze zijn jong, fris en fruitig. en vind je deze flesjes niet super schattig? Zomerse Geuren. Guess girl en de juicy couture LaLa. 

 

Guess Girl deze is 100ml

De roze bloem is het dopje van de fles. Deze bestaat uit plastic en deels uit stof. en deze is zo mooi. Het formaat vind ik ook wel super handig deze kan je gemakkelijk in je handtas steken zodat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Ben je klaar voor een sprookjes achtige ontmoeting met Guess? De geur Guess Girl is voor iedereen een draagbare parfum die een hele lieve en meisjesachtige uitstraling heeft. De uitstraling van de fles spreekt mij zelf heel erg aan, want ja ik ben gek op bloemen! Guess Girl is sensueel en opwindend, een frisse, makkelijk draagbare, fruitige, bloemige geur. Het is een heerlijk geurtje om in de zomer op te spuiten. Het blijft lekker lang ruiken en is niet extreem duur.

Juicy couture LaLa 

Deze is 100ml 

Juicy Couture heeft een parfum gestrikt. Roze gestrikt. Viva La Juicy was de eerste geur van het merk met strik, en de nieuwe variant Couture La La heeft er ook nog eens een ketting bij gekregen. Nu nog een jurk en schoenen, en de outfit is compleet. Couture La La is volgens Juicy Couture gewaagder en uitdagender dan het origineel Juicy Couture. Ook wordt de geur sprankelend en vrouwelijk genoemd. Door de mooie flacon heb ik in ieder geval al zin om te gaan sprankelen. 

 

Couture La La ruikt fruitig, bloemig en prikkelend, maar toch ook zacht, zoet en fris. Er zit veel fruit in, wat ik erg lekker vind en wat je ook goed ruikt. Het is een aangenaam en goed draagbaar parfum, perfect voor de zomer. Flirterig en vrouwelijk.

Topnoten: mandarijn, groene appel, rode bes, water hyacint
Hartnoten: lelietjes-van-dalen, pioenroos, vioolblaadjes, oranje bloemen
Basisnoten: houtsoorten, musk


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.