Neato D8 RobotStofzuiger

Gepubliceerd op 30 juni 2021 om 10:40

Enkele weken geleden kreeg ik de kans om de nieuwe Robotstofzuiger Neato D8 uit te testen.. Ingeschreven via Revieuwclub.

Het uitpakken is al een feest, het product zit in een kwaliteit hoogwaardige doos met een minimalistisch uiterlijk waardoor het wel een premium lijkt te zijn.

Deze stofzuiger heeft een mooie vlotte look, evenals het basisstation en misstaat dus zeker niet in je interieur.

De Neato D8 heeft een extra grote afvalbak, groter dan de gemiddelde robotstofzuigers.. Ook heeft hij geen ronde maar een D-vorm, waardoor hij nog gemakkelijker overal geraakt. Stofinhoud is 700ml wat nog vrij veel is. Afmetingen ; Lengte 32cm, Breedte 33cm, Hoogte 10cm. Is handig om te weten of hij onder je kasten geraakt of niet. Het geluid dat hij maakt is 68dB. Een grote  borstel onderaan en een kleine borstel langs de zijkant. Voor onderhoud kan je deze heel makkelijk losklikken en proper maken. Ook het afvalbakje kan je makkelijk losklikken en deze leegmaken. Er zit ook een borsteltje bij.

Je kan deze robotstofzuiger bedienen met je gsm. Door de Neato app te downloaden via playstore of applestore. Deze instaleren is echt kinderspel. Het handige van deze app is, dat je gemakkelijk met zones kunt gaan werken. Kan je de ruimte kiezen dat hij moet doen. bv. de living, keuken en badkamer. deze kan je dan apart gaan aanduiden zodat hij niet alles altijd moet doen. Zo kan je ruimte per ruimte gaan selecteren. Zo kan je u robotstofzuiger ook laten starten vanuit je zetel en zelfs van op afstand. Er komt ook een melding op wanneer je robotstofzuiger vast komt te zitten.

Soms blokkeerde hij wel heel erg snel en dan zeiden ze dat er iets in de weg lag, terwijl dit niet zo was. Wat soms wel vervelend was, want dan zat je de hele tijd te zoeken wat er mis was voor hij verder kon was je al een hele tijd verder. Wat ook wel een minpunt is : dat wanneer de stofzuiger niet goed was aangesloten aan het station. Ging de batterij heel snel plat. Waardoor je bij de volgende schoonmaakbeurt met een platte batterij zat. waardoor je nog een hele tijd eerst moest wachten voor je deze in start kon zetten.

Ik kan deze Robot zeker aanraden. 

je kan deze Kopen bij Krefel en Mediamarkt.

 

Liefs Shauni

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.