Gezichtsreinigingsfoam van Shiseido

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 12:58

Gezichtsreinigingsfoam van Shiseido het Japanse merk.  Ik ga het hierin hebben over deze luxueuze reinigingsfoam. 

Hey iedereen,

Ik heb deze Gezichtsreinigingsfoam mogen uittesten van Freevieuws.nl.  En ik moet zeggen dat ik hier heel tevreden over ben.  Het is eerst een witte dikke crème, maar wanneer je deze combineerd met een beetje water wordt het een hele zachte foam.  Ik zorg ervoor dat ik heel mijn gelaat hiermee inwrijf.  En dat ik het goed afspoel met water.  Dan gebruik ik mijn gezichtsdoekje en droog ik zo mijn gezicht verder af.  Alle make-up resten zijn helemaal weg.  Bij andere reinigingsfoams kan het soms zijn dat er nog resten van make-up blijven zitten.  Maar met deze foam is alles weg. Je huid voelt ook veel zachter aan.  Ik gebruik deze nu dagelijks en ik moet zeggen dat ik ondervind dat mijn huid minder droog is.  Deze schilfert nu veel minder.  Tot zelfs bijna niks meer.  

Liefs Shauni

Een woordje uitleg over het product

Shiseido is een japans merk.  Waar in het gamma deze Clarifying Cleansing Foam zit.  

Het is een Schuimende cleanser. Die de huid hydrateert en een stralende look geeft. Door de Rice Germ oil heeft het opmerkelijk een hydraterende eigenschappen. Ontwikkeld met het oudste gewas ter wereld. 

  • Vecht tegen onzuiverheden, vervuiling en overtollig talg. 
  • Verwijdert make-up resten. 
  • Een stralende huid
  • Gladde en hydrateerde huid. 

Voor de normale en gemengde huid.  Vochtarme huid en doffe teint. 

Neem ongeveer 1cm product in je handpalm en voeg er een beetje lauw water aantoe. Tot je een hoopje schuim krijgt.  Masseer zachtjes over het gezicht en spoel gronding af. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.