VTech eco Toet Toet auto's

Gepubliceerd op 11 januari 2022 om 14:00

Nieuw in het eco assortiment :

Toet Toet Auto's zijn Ruben Recycletruck, Benjamin Brandweerwagen en Kees Kiepwagen. De drie karakters op wielen zitten boordevol zinnetjes en geluidjes en zijn voor 90% gemaakt van bioplastic.

Hey iedereen, 

Deze nieuwe vtech eco toet toet auto's zijn zo schattig.  Ze maken te gekke geluiden en zijn onmisbaar bij jullie speelgoed.  Als je kind net zoals de mijne gek is op auto's dan kan u kind hier uren rijplezier mee hebben. 

Passend bij de trend waarop VTech al jaren voorsorteert, zijn ook deze nieuwkomers te combineren met de al eerder verschenen speelsets van Toet Toet Auto's en Zoef Zoef Dieren. Niks zomaar weggooien dus, maar doorbouwen en steeds nieuwe verhalen verzinnen!

Deze zijn geschikt voor de leeftijden van 1 tot 5 jaar.  Zelf begint de fantasie al op hol te slaan met kei leuke verhalen dat ze kunnen verzinnen.  Hier worden ze gestimuleerd door dit verdraaid innovatief speelgoed. Milieubewustzijn word op een speelse, leuke maar vooral logische manier gebracht. Aan de toekomstige generatie zal het niet liggen.  Een betere wereld begint vooral bij jezelf.

Adviesprijs voor deze trio eco Toet Toet Auto's is €31.00

Liefs Shauni

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.